Cheese
Gatunki: hybrydowy
Ser należy do kategorii hybrydowych gatunków konopi. Głównie w dominującymdicaskładnik (stosunek sativa / indica może się różnić w zależności od zmienności rośliny w roślinie). Ten gatunek zawiera średnio około 14,5% THC.
Ser został po raz pierwszy wyhodowany w Wielkiej Brytanii w latach 80. i pochodzi ze Skunk no. 1. Ma uderzające włosy lataromat, który bardzo przypomina cheddar, nazywa się Cheese.
efekty i właściwości sera
Ser jest najczęściej poszukiwany przez użytkowników kojący efekty (w zależności od stosunku sativa / indica).
Może złagodzić stres, napięcie i pozytywnie leczyć depresję. Ser nadaje się na przykład do problemów z różnymi bólami lub bezsenność.Powoduje uczucie szczęścia i euforii i jest idealny do wieczornego użytku dla dobrego relaksu i UV olnění.Dla niektórych użytkowników, Ser może pomóc w bólach głowy lub problemach z jedzeniem.
Właściwości ujemne
Suche usta , suchość oczu. Czasami może powodować paranoję lub zawroty głowy.